گرانترين و «پرخاصيت‌ترين چاي» جهان

—————————————
این چای یكي از ظريف‌ترين و لطيف‌ترين چاي‌ها در جهان است كه طعمي ملايم و شيرين داشته و از مفيدترين و مغذي‌ترين چاي‌ها در جهان محسوب می شود.

چاي سفيد يكي از ظريف‌ترين و لطيف‌ترين چاي‌ها در جهان است كه طعمي ملايم و شيرين دارد. اين چاي كه در فصل بهار از غنچه‌هاي باز نشده برگ‌هاي درختچه‌هاي چاي سفيد تهيه مي‌شود از مفيدترين و مغذي‌ترين چاي‌ها در جهان است. چاي سفيد برخلاف انواع مختلف چاي سياه يا چاي معمولي به شيوه‌اي متفاوت فرآوري مي‌شود و برگ‌هاي آن برخلاف چاي معمولي كه در معرض حرارت خشك مي‌شود و رطوبت خود را از دست مي‌دهد به شيوه‌اي طبيعي و در مقابل تابش نور خورشيد خشك مي‌شود. اين چاي سرشار از آنتي‌اكسيدان‌هاي مفيد و «پلي‌فنل‌هايي» است كه علاوه بر خواص درماني مي‌تواند موجب پيشگيري از ابتلا به بسياري از بيماري‌ها و اختلال‌هاي جسماني نيز شود. چاي سفيد اگرچه در زمره گران‌ترين چاي‌ها در جهان است اما خواص درماني آن به حدي است كه توجيه مناسبي براي اين گراني محسوب مي‌شود.

روي برگ‌هاي باز نشده اين چاي پرز‌هاي سفيدرنگي وجود دارد كه موجب سفيد شدن سطح چاي مي‌شود. براي تهيه اين نوع چاي غنچه‌هاي باز نشده برگ چاي سفيد را جمع‌آوري كرده و آن را خشك مي‌كنند. برگ‌هاي چاي سفيد به دليل باز نشدن غنچه‌هاي نورس لوله‌اي شكل هستند.

1+5 خاصيت چاي سفيد 

چاي سفيد علاوه بر كنترل «كلسترول»، چربي و «فشار خون»خواص مفيد ديگري دارد كه به ارزش‌هاي درماني آن كمك مي‌كند. برخي از اين خاصيت‌ها را مرور مي‌كنيم: 

1. آنتي‌اكسيدان‌هاي موجود در چاي سفيد احتمال ابتلا به برخي سرطان‌ها مانند «سرطان روده»، شكم و پروستات را به حداقل مي‌رساند.

2. افرادي كه چاي سفيد در رژيم و برنامه غذايي روزانه‌شان وجود داشته باشد كمتر درمعرض «سكته‌هاي قلبي» و مغزي هستند.

3. خاصيت «ضدباكتري» و «ضدويروسي» چاي سفيد بدن را در برابر بيماري‌هاي رايج فصل‌هاي سرد قوي و ايمن مي‌كند.

4. نوشيدن چاي سفيد به افزايش تراكم استخواني كمك مي‌كند و ميزان شكستگي‌هاي استخواني و ابتلا به «بيماري‌هاي مفصلي استخواني» را به حداقل مي‌رساند.

5. فلورايد موجود در دمنوش تهيه شده از چاي سفيد مانع از خرابي دندان‌ها و مهم‌تر از آن مانع از رشد «پلاك‌هاي دنداني» و پوسيدگي دندان‌ها مي‌شود. 

6. نوشيدن مستمر چاي سفيد به بهبود عملكرد سلول‌هاي پوستي كمك كرده و به جوانسازي سلول‌هاي پوستي و بهبود وضعيت پوست نيز كمك مي‌كند.

منبع: مجله سیب سبز

نگاره: ‏گرانترين و "پرخاصيت‌ترين چاي" جهان
---------------------------------------
این چای یكي از ظريف‌ترين و لطيف‌ترين چاي‌ها در جهان است كه طعمي ملايم و شيرين داشته و از مفيدترين و مغذي‌ترين چاي‌ها در جهان محسوب می شود.

چاي سفيد يكي از ظريف‌ترين و لطيف‌ترين چاي‌ها در جهان است كه طعمي ملايم و شيرين دارد. اين چاي كه در فصل بهار از غنچه‌هاي باز نشده برگ‌هاي درختچه‌هاي چاي سفيد تهيه مي‌شود از مفيدترين و مغذي‌ترين چاي‌ها در جهان است. چاي سفيد برخلاف انواع مختلف چاي سياه يا چاي معمولي به شيوه‌اي متفاوت فرآوري مي‌شود و برگ‌هاي آن برخلاف چاي معمولي كه در معرض حرارت خشك مي‌شود و رطوبت خود را از دست مي‌دهد به شيوه‌اي طبيعي و در مقابل تابش نور خورشيد خشك مي‌شود. اين چاي سرشار از آنتي‌اكسيدان‌هاي مفيد و "پلي‌فنل‌هايي" است كه علاوه بر خواص درماني مي‌تواند موجب پيشگيري از ابتلا به بسياري از بيماري‌ها و اختلال‌هاي جسماني نيز شود. چاي سفيد اگرچه در زمره گران‌ترين چاي‌ها در جهان است اما خواص درماني آن به حدي است كه توجيه مناسبي براي اين گراني محسوب مي‌شود.

روي برگ‌هاي باز نشده اين چاي پرز‌هاي سفيدرنگي وجود دارد كه موجب سفيد شدن سطح چاي مي‌شود. براي تهيه اين نوع چاي غنچه‌هاي باز نشده برگ چاي سفيد را جمع‌آوري كرده و آن را خشك مي‌كنند. برگ‌هاي چاي سفيد به دليل باز نشدن غنچه‌هاي نورس لوله‌اي شكل هستند.

1+5 خاصيت  چاي سفيد 

چاي سفيد علاوه بر كنترل "كلسترول"، چربي و "فشار خون"خواص مفيد ديگري دارد كه به ارزش‌هاي درماني آن كمك مي‌كند. برخي از اين خاصيت‌ها را مرور مي‌كنيم: 

1.  آنتي‌اكسيدان‌هاي موجود در چاي سفيد احتمال ابتلا به برخي سرطان‌ها مانند "سرطان روده"، شكم و پروستات را به حداقل مي‌رساند.

2. افرادي كه چاي سفيد در رژيم و برنامه غذايي روزانه‌شان وجود داشته باشد كمتر درمعرض "سكته‌هاي قلبي" و مغزي هستند.

3. خاصيت "ضدباكتري" و "ضدويروسي" چاي سفيد بدن را در برابر بيماري‌هاي رايج فصل‌هاي سرد قوي و ايمن مي‌كند.

4. نوشيدن چاي سفيد به افزايش تراكم استخواني كمك مي‌كند و ميزان شكستگي‌هاي استخواني و ابتلا به "بيماري‌هاي مفصلي استخواني" را به حداقل مي‌رساند.

5. فلورايد موجود در دمنوش تهيه شده از چاي سفيد مانع از خرابي دندان‌ها و مهم‌تر از آن مانع از رشد "پلاك‌هاي دنداني" و پوسيدگي دندان‌ها مي‌شود. 

6. نوشيدن مستمر چاي سفيد به بهبود عملكرد سلول‌هاي پوستي كمك كرده و به جوانسازي سلول‌هاي پوستي و بهبود وضعيت پوست نيز كمك مي‌كند.

منبع: مجله سیب سبز‏
 
Advertisements

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: